top of page

PERFORMANCE

Performance-uprise-begeleiding

Of je nu een professionele atleet bent of een sport op een recreatieve manier beoefent, het verbeteren van je prestaties kan je helpen je doelen te bereiken en meer plezier te beleven tijdens het sporten. Naast fysieke fitheid, is ook techniek, mentale fitheid, voeding en herstel essentieel om jouw potentieel te maximaliseren en je doelen in jouw sport te bereiken !
 

Dit kan via Remote Coaching
De manier van coaching waarbij je wekelijks een geïndividualiseerd programma krijgt via een online platform, en dit zelfstandig uitvoert. Aan de hand van uitleg en beeldmateriaal weet je wat je moet doen. Deze manier van werken, zorgt voor de nodige flexibiliteit om te trainen wanneer het voor jou past. Het programma wordt afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen, hiernaast krijg je real-time feedback en doorlopende ondersteuning op het uitgevoerde programma om zo jouw doelen te verwezenlijken! Dit programma kan uitgevoerd worden in onze 400m² guided open gym, waar er een altijd een coach aanwezig is die je kan aanspreken als je vragen zou hebben.

Of het kan via Personal Training

Train je niet graag alleen en wil je het maximale halen uit je tijd in de gym? Dan is 1 op 1 voor jou de oplossing. In 60min krijg je een complete training afgestemd op jouw profiel en dit onder het deskundig oog van onze coaches die je geen seconde uit het oog verliezen. Dit is ook mogelijk in kleine groep van maximum 4 personen.

Indien interesse, vragen of wil je een intakegesprek boeken, vul dan onderstaand contactformulier in. 

WAY OF WORKING

01

INTAKE GESPREK

02

TESTPERIODE

03

ANALYSE

04

START!

05

MAANDELIJKSE CHECK-UP CALL

bottom of page